Кубрат Пулев и Андреа се разделиха преди повече от две години,

...
Кубрат Пулев и Андреа се разделиха преди повече от две години,
Коментари Харесай

Кобрата на нокти за Андреа! Какво се случва

Кубрат Пулев и Андреа се разделиха преди повече от две години, той към този момент има две деца от новата си половинка Розали Петрова, само че твърди, че още почита и държи на Андреа като човек и другар.

Всъщност певицата съобщи същото наскоро и изясни, че е наясно с това, че Кобрата от дълго време не й е мъж, само че другар и непосредствен ще й остане вечно. Тревожен обаче е фактът, че до момента в който Пулев си продължи живота, Андреа не стопира да цикли. Тя не се допира и даже не поглежда различен мъж, а в последно време стартира да прави странни неща, които очевидно тормозиха и самия Кубрат.
-->
Близки до боксьора разкриха, че Пулев съществено се разтревожил за душeвността на някогашната си, тъй като ненапълно чувствал виновност към нея. Причината е, че Андреа не стопира да се рови в предишното и пред цяла България, по нощите, вместо да спи, търси свои остарели видеа от Тубата и ги пуска в мрежата едно след друго.

" Хубави са тези клипчета, само че са отпреди двайсет години. И хората по този начин мислят, и аз по този начин мисля - това е малко налудно. И се безпокоя за нея, тъй като е добър човек по душа ", коментирал Кубрат пред другари. Като не криел, че ще се зарадва откровено в деня, в който Андреа разгласи, че е влюбена още веднъж и има нов мъж до себе си, написа уеб сайтът Разкрития.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР